14 Σεπ 2008

Υπερήφανες που είναι “εργάτριες του σεξ”


Οι άνδρες της Ινδίας χαμογελούν πονηρά όταν ακούνε για το Πενταπουράμ. Γνωρίζουν ότι είναι ένα χωριό εργατριών του σεξ «υψηλού επιπέδου»: εκεί οι γυναίκες είναι υπερήφανες γιατί κερδίζουν τη ζωή τους με τη δουλειά τους και γιατί είναι απόγονοι παλλακίδων των βασιλιάδων.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Times που αναδημοσιεύουν τα Νέα Σαββατοκύριακο, πολλές από τις γυναίκες αυτές είναι «εργάτριες του σεξ» έκτης γενιάς. Οι κληρονομικές αυτές ιερόδουλες, οι οποίες ανήκουν στην υποκάστα Καλαβαντάλου, είναι φημισμένες για την κομψή ομορφιά τους.
Έλκουν την καταγωγή τους από μια εποχή που τις προστάτευαν βασιλιάδες, ιερείς και γαιοκτήμονες. Κατέληξαν σε μια άλλου είδους πορνεία, καθώς οι πάτρονές τους κατέρρευσαν στη σύγχρονη Ινδία. «Υπάρχουν ακόμη πολλά χρήματα σε αυτήν την ντάντα (δουλειά)» λέει μια από αυτές.

Η τιμή για το σεξ κυμαίνεται από 5 μέχρι 250 δολάρια η φορά, ανάλογα με το πόσο ωραία είναι και πόσο ανοιχτόχρωμο είναι το δέρμα της. Σχεδόν όλες οι οικογένειες που ζουν στην περιοχή εμπλέκονται στο εμπόριο αυτό. Όλες οι ηλικίες έχουν ζήτηση, από τις έφηβες μέχρι τις «θείες», εξηγεί μια εργάτρια του σεξ.
Έχουν λάμψη, παίρνουν ονόματα κινηματογραφικών σταρ και βγαίνουν από το μπορντέλο μόνο εάν ένας πελάτης τους στείλει λιμουζίνα με κλιματισμό. Αλλιώς δεν τις βλέπει κανείς ποτέ έξω.
«Κάποιο ιδιαίτερο κόλπο; Κανένα. Είμαστε γνωστές για τους καλούς τρόπους μας. Φερόμαστε στον άνδρα σαν να είναι βασιλιάς. Του μαγειρεύουμε, του κάνουμε μασάζ με λάδια, τον λούζουμε. Ανοίγουμε τον ανεμιστήρα. Οι άνδρες φέρνουν το ουίσκι- αλλά όλα τα άλλα τα παρέχουμε εμείς και, όταν φεύγουν, τους παρακαλούμε, ‘Μη φεύγεις, σε παρακαλώ, ω μη φεύγεις’ - κάνουμε όλο αυτό το παιχνίδι. Τους κακομαθαίνουμε» εξηγούν.


Πηγή: cosmo.gr


Τι να πει κανείς...Μεγάλος ο κόσμος,πολλές διαφορετικές συνήθειες...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ontos ti na peis...:-) oi sinithies polles..gia mas kai gia pollous isos ine akraia, gia allous omos den pavei na ine mesa stis ''kathieromenes'' kai pleon nomimes gia autous sinithies...!!!

TRELLOS είπε...

Ακριβώς εβρασθένη μου..:)