9 Αυγ 2009

Αιφνίδιο λουκέτο στο blog troktiko!


Update 07/08 @ 12:52. Το «troktiko» επανήλθε πριν λίγα λεπτά με διάφορα post που έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες ώρες και καμία αναφορά στο γεγονός της “πτώσης” του.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το αιφνίδιο «κλείδωμα» του δημοφιλούς blog «troktiko», που συνέβη πριν από λίγη ώρα. Η τυποποιημένη ανακοίνωση που εμφανίζεται αναφέρει ότι «Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους Όρους Υπηρεσίας Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτες». Σύμφωνα με την προβλεπόμενη από το Blogger διαδικασία το troktiko βρίσκεται υπό εξέταση, μετά τη λήψη ενός ελάχιστου αριθμού διαμαρτυριών σχετικά με παραβίαση των όρων λειτουργίας. Επί της παρούσης η διακοπή της πρόσβασης είναι προσωρινή ώστε να εξεταστούν οι κατηγορίες.

Για όσους (λίγους) δεν το γνωρίζουν, το troktiko αποτέλεσε ένα αμφιλεγόμενο «φαινόμενο» στο Ελληνικό Internet καθώς εισήγαγε ένα μοντέλο συνεχούς ενημέρωσης με ένα μείγμα ειδήσεων, φημών, καταγγελιών, παραπόνων, κουτσομπολιών και εξυπνακισμών. Ήδη οι πρώτες φωνές συμπαθούντων blog (και πριν ακόμα γίνει γνωστή οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την υπόθεση) αναπτύσσουν θεωρίες συνομωσίας για «φίμωση», «συμφέροντα» και άλλα ευτράπελα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση καθώς ίσως και αντιδράσεις από τους (ανώνυμους) συντελεστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: