27 Αυγ 2009

Αγελάδες - δολοφόνοι τρομοκρατούν τους Άγγλους


Εκτός από όλα τα άλλα , πλέον οι βρετανοί τρέμουν και τις… αγελάδες, καθώς έχουν μετατραπεί τον τελευταίο καιρό από ήρεμα χορτοφάγα μπουνταλάδικα ζωάκια σε στυγερούς δολοφόνους!
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν ξεψυχήσει μετά από ποδοπάτημα αγελάδας τους τελευταίους δύο μήνες, προκαλώντας την ανησυχία της Ένωσης Αγροτών της Βρετανίας.

Μάλιστα, η Ένωση έφτασε σε σημείο να εκδώσει ανακοίνωση με μέτρα προστασίας από τη δολοφόνο αγελάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αγελάδες μπορεί να γίνουν επιθετικές, ειδικά όταν τα μικρά τους βρίσκονται κοντά και ο άνθρωπος συνοδεύεται από σκύλους. Η Ένωση συνιστά να απελευθερώνονται τα σκυλιά από το λουρί τους όταν είναι αναγκαίο να περάσουν μέσα από χώρο με αγελάδες.

«Η αγελάδα ενδιαφέρεται για το σκύλο, όχι για τον άνθρωπο» υποστηρίζει ο Ρόμπερτ Σίσμπαϊ, πρόεδρος της Ένωσης. «Αν δεν είναι λυμένος ο σκύλος, σε πιθανή σύγκρουση ανάμεσα στα δύο ζώα, πολύ πιθανόν η αγελάδα να επιτεθεί και στον άνθρωπο».

Τον τελευταίο χρόνο, η Βρετανία έχει καταγράψει 18 θανάτους από επίθεση αγελάδας και ταύρων.

Τους τελευταίους δύο μήνες η κατάσταση πήρε «εκρηκτικές» διαστάσεις, ξεκινώντας από το θάνατο της Λιζ Κράουσλι, η οποία ενώ περπατούσε με τα δυο σκυλιά της, δέχθηκε επίθεση από αγελάδα. Την κόλλησε στον τοίχο και στη συνέχεια την ποδοπάτησε.

Στις 15 Ιουλίου, στο Ντέρμπισάιρ, ο 65 χρονος Μπάρι Πιλγκριμ ποδοπατήθηκε επίσης από μαινόμενη αγελάδα.

Τρεις ημέρες αργότερα, η 63χρονη Ανίτα Χίντσι την ώρα που περπατούσε στο Κάρντιφ με το σκύλο της, ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από μια αγελάδα.

Τέλος, πριν από λίγες ημέρες, ο 75χρονος αγρότης Χάρολντ Λι σκοτώθηκε από την ίδια του την αγελάδα, επειδή την εκνεύρισε η σειρήνα ενός ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην Αγγλία ζουν περίπου 7,5 εκατομμύρια αγελάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: