28 Νοε 2008

Απεβίωσε ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου


Σε ηλικία 115 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη (26/11) η αμερικανίδα Έντνα Πάρκερ, η οποία είχε καταγραφεί ως ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου.

Η Πάρκερ πέθανε στο σπίτι της στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό από την Ομάδα Ερευνών Γεροντολογίας. Ήταν 115 ετών και 220 ημερών στο σπίτι της, στο Σέλμπιβιλ της Ιντιάνα. Είχε γεννηθεί στις 20 Απριλίου 1893.
Το ρεκόρ του γηραιότερου ανθρώπου κατέχει πλέον η Μαρία ντε Ζεζούς από την Πορτογαλία που είναι λίγους μήνες μικρότερη από την Πάρκερ αφού γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1893.


Πηγή: cosmo.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να φτασουμε στα χρονια της!!!

TRELLOS είπε...

Εγώ θέλω να φτάσω μέχρι εκεί που θα είμαι "ενεργός" άνθρωπος και όχι χούφταλο!!! :P:P Μετά ας με πάρει το χώμα...:P:P

Ανώνυμος είπε...

Οπως παντα ρεαλιστη:)
αλλα αν φταναμε στα χρονια της κι ειμασταν νεοι ε?? δεν 8α ηταν καλο
πλακα 8α ειχε...

TRELLOS είπε...

Φυσικά και θα είχε πλάκα!:P Αν ήταν έτσι θα ήθελα να ζήσω μέχρι να δω κοσμοιστορικές αλλαγές στην ανθρωπότητα δηλαδή να ανακαλυφθεί το φάρμακο κατά του AIDS και να κοστίζει 10 ευρώ απ'το φαρμακείο,ζούνε όλοι οι άνθρωποι μέχρι τα 120 το λιγότερο.Να παίρνει ο ΠΑΟΚ σερί τα πρωταθλήματα και να πάρει το τσάμπιονς λίνγκ(Αν γίνει αυτό θα έχω ολοκληρωθεί!!!).Κάτι τέτοια ρε παιδί μου...P:P:P:P

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβο!!!!!!!!
α και ο αρης να ειναι παντα στην β΄εθνικη χαχαχα

TRELLOS είπε...

Ε..καλά όχι δεν το θέλω στη β' εθνική τον Άρη.Μ'αρέσει,θέλω να έχουμε κάποιους να μπινελικώνουμε συνεχώς και να βγάζουνε στο κόμπλεξ τους πάνω μας....Θα είναι κρίμα να μείνουμε μονάχοι στην πόλη...(Ηρακλής δεν υπάρχει...!!!!)

Ανώνυμος είπε...

ετσι οπως το λες μου φαινεται σωστο!!! κριμα ειναι τα καημενα τα σκουληκια χαχα