1 Νοε 2008

Η πιο όμορφη υπουργός στον κόσμο!


Με τη ρήση του τίτλου δεν έχει άδικο η γερμανική εφημερίδα "Bild". Όπως και ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι που είχε την έξυπνη ιδέα να υπουργοποιήσει και -πλέον- να ορίσει ως κυβερνητική του εκπρόσωπο την 33-χρονη πρώην μοντέλο, Μάρα Ροζάρια Καρφάνια.

Για να τονώσει το προφίλ του ή μάλλον να θολώσει τους ιταλούς δημοσιογράφους αλλά και τους δυσαρεστημένους άνδρες της χώρας του, ο ιταλός πρωθυπουργός και πρόσωπο που βάλλεται από παντού αυτή την περίοδο στη χώρα του, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έχει αποφασίσει να τοποθετήσει το γνωστό μοντέλο, πρώην τηλεοπτικό πρόσωπο και νυν βουλευτίνα, Μάρα Ροζάρια Καρφάνια, κυβερνητική εκπρόσωπό του.

Το φτωχό κορίτσι από το Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας, όπου ζουν οι δυο καθηγητές γονείς της, δεν παρέμεινε στο πτυχίο νομικής που πήρε το 2001 αλλά προχώρησε πολύ παρά πέρα.
Νωρίτερα, βέβαια, είχε λάβει την 6η θέση στο διαγωνισμό για τη μις Ιταλία (το 1997). Στη συνέχεια όμως εμφανίστηκε σε πολλά τηλεοπτικά σόου ενώ πραγματοποίησε μια σειρά γυμνών φωτογραφήσεων που την έφεραν στη δημοσιότητα.
Τότε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να την "πάρει" από τα τηλεοπτικά πλατώ (του σταθμού του) και να την τοποθετήσει στο κόμμα του. Δεν δίστασε μάλιστα να πει δημοσίως ότι αν δεν ήταν παντρεμένος θα την παντρευόταν αμέσως, ωθώντας τη σύζυγό του, Βερόνικα, να τον αναγκάσει να της ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Η βουλευτική θητεία της Καρφάνια, που εκλέχτηκε πριν δυο χρόνια, περιλαμβάνει το πόστο της ως υπουργός Ίσων Ευκαριών, όπου ακολούθησε τις συμβουλές του επικοινωνιακού επιτελείου του Μπερλουσκόνι : έκοψε τα μαλλιά της κοντά, αδυνάτισε, άρχισε να ντύνεται σεμνά και δήλωνε σε συνεντεύξεις της ότι έχει μεγαλώσει σε ένα συντηρητικό περιβάλλον.
Επίσης, αρνήθηκε να στηρίξει την πορεία των ομοφυλοφίλων στη Μπολόνια, δηλώνοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν αντιμετωπίζονται πλέον άνισα στην Ιταλία, και εισήγαγε προς ψήφιση νόμο που ποινικοποιεί την πορνεία στους δρόμους.
Αυτή την περίοδο εκπαιδεύεται για να αναλάβει τη νέα της θέση, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Προεδρίας Τζιάνι Λέτα, «στο εξής θα βλέπετε πιο συχνά την κυρία Καρφάνια. Προς το παρόν εκπαιδεύεται», αφήνοντας άφωνους τους πάντες.


Πηγή: cosmo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oi re file, exu mia pio omorfi, psaxe tin Rama Yade ifipurgos exoterikon ke anthropinon dikeomaton tis gallias

TRELLOS είπε...

Θα την ψάξω φίλε μου και θα σου πω...:)