12 Δεκ 2008

Κινητό στο αεροπλάνο από τη WIND



Η WIND ανακοίνωσε πως ξεκινάει να προσφέρει δυνατότητα επικοινωνίας εν πτήση σε συνεργασία με τα δίκτυα Aeromobile και OnAir.


Τη δυνατότητα επικοινωνίας εν πτήση με πλήρη ασφάλεια προσφέρει πρώτη στους συνδρομητές της η WIND Ελλάς σε συνεργασία με τα δίκτυα Aeromobile και OnAir. Η παροχή της υπηρεσίας διατίθεται σε όλους τους συνδρομητές WIND που ταξιδεύουν με αεροσκάφη με εγκατεστημένο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Μέσω της υπηρεσίας οι συνδρομητές μπορούν να διατηρούν επαφή με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους τους αλλά και να διεκπεραιώνουν επαγγελματικά θέματα ακόμα και όταν βρίσκονται σε πτήση. Έτσι η WIND Ελλάς προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ή να δέχονται κλήσεις και SMS χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο στο αεροσκάφος εξίσου εύκολα όπως όταν είναι στο έδαφος. Επιπλέον, μπορούν να αποστέλλουν και λαμβάνουν e-mail όπως και να πλοηγούνται στο Internet.
Η συνεργασία της γνωστής εταιρίας με τα δίκτυα Aeromobile και OnAir της εξασφαλίζει πρόσβαση σε αεροσκάφη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών όπως Quantas, Malaysia Airlines, Emirates και TAP, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών της. Το κόστος της υπηρεσίας εμπίπτει στις χρεώσεις περιαγωγής για δορυφορικά δίκτυα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις της υπηρεσίας στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND.


Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: