26 Ιουν 2009

"Εσβησε" ο Michael Jackson!!!!


Ο "Βασιλιάς της Ποπ", ένας τραγουδιστής που έχει πουλήσει περισσότερα από 750 εκατομμύρια άλμπουμ, ο Michael Jackson, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (25/6).
Ο 50χρονος Jackson σταμάτησε να αναπνέει και υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και αμέσως κατέφθασε ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο UCLA Medical Center, όπου λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Jackson είχε χρόνια προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην ολοκλήρωσε περιοδεία τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Τέσσερις προγραμματισμένες για το καλοκαίρι συναυλίες επιστροφής ακυρώθηκαν, με συνέπεια να προκληθούν ανησυχίες, ωστόσο στις 13 Ιουλίου θα διεξαγόταν η πρώτη μεγάλη συναυλία του για το 2009 στη Μεγάλη Βρετανία.

Η καρδιά του τον "πρόδοσε", όμως, και ο τραγουδιστής ιστορικών επιτυχιών όπως το "Thriller", το "Bad", το "Beat It", το "Billy Jean", το "You Are Not Alone" κ.ά, έφυγε από την ζωή και άφησε πίσω του τρία παιδιά, τον Michael Joseph Jackson Jr, την Paris Michael Katherine Jackson και τον Prince Michael Jackson II.

R.I.P. Michael Jackson!!!!!

"Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me."

Δεν υπάρχουν σχόλια: