21 Απρ 2010

"Φτιάξ'το μόνος σου" από τη Microsoft


Τη δοκιμαστική έκδοση μιας καινούριας δωρεάν υπηρεσίας, το Fix It, ανακοίνωσε η Microsoft τη Δευτέρα (19/4).

Η νέα υπηρεσία αναμένεται να βοηθήσει τους χρήστες των Windows στη διάγνωση, την επίλυση αλλά και την αποτροπή πάνω από 300 προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει το λογισμικό της Microsoft, και πολλοί χρήστες ήδη πατούν το κουμπί του Fix It, στο επίσημο site της εταιρείας.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας χρήστης είναι να κατεβάσει το πρόγραμμα και να το εγκαταστήσει στον υπολογιστή του, προκειμένου να το χρησιμοποιεί ακόμα και όταν δεν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, αφού πρώτα εγγραφεί στη σελίδα με τα προσωπικά του στοιχεία και δώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες του ηλεκτρονικού του υπολογιστή.

Για όσους δεν κατεβάσουν το πρόγραμμα, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εφόσον διαθέτουν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Hotmail ή στο Windows Live.

Με την εγκατάσταση του Fix It στον υπολογιστή, το πρόγραμμα ελέγχει το σύστημα λειτουργίας, προκειμένου να επιλέξει ποιο από τα 27 προτεινόμενα προγράμματα επίλυσης χρειάζεται για να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Σύμφωνα με την Microsoft, το πρόγραμμα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από ένα δισ। Χρήστες, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχουν και ενημερώσεις, που θα αφορούν τα προβλήματα που δεν έχει υπολογίσει η εταιρεία και που όμως απασχολούν τους χρήστες.

http://www.cosmo.gr/Computers/Europe/270343.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: