4 Ιουλ 2009

Την Τρίτη η κηδεία του Michael Jackson


Την ερχόμενη Τρίτη (7/7) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Michael Jackson στο Staples Center του Los Angeles μέρος όπου έκανε τις πρόβες του για τις προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λονδίνο.
Έντεκα χιλιάδες εισιτήρια θα διανεμηθούν στους θαυμαστές του Michael Jackson για να παρακολουθήσουν από κοντά την κηδεία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Η τελετή θα γίνει στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) ενώ αρκετά νωρίτερα έχει οριστεί να έρθουν όσοι πρόκειται να παραβρεθούν στην κηδεία του Jackson. Επιπλέον, πολλές γιγαντοοθόνες θα στηθούν σε πολλά σημεία του Λος Άντζελες ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον Michael Jackson να οδεύει στην «τελευταία του κατοικία».

Παράλληλα, ήδη οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες έχουν προετοιμαστεί για να διεξαχθεί με ηρεμία και χωρίς επεισόδια η νεκρώσιμος ακολουθία του τραγουδιστή καθώς πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να μπουν στο στάδιο Staples Center.

Εκτός από αυτά, στη Ζυρίχη έχει στηθεί ένα γιγαντιαίο άγαλμα του Michael Jackson και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/7) θα πραγματοποιηθεί τελετή προς τιμήν του καλλιτέχνη. Το άγαλμα, το οποίο βρίσκεται στη μέση του χωριού Ρέγκενσντορφ, έχει ύψος 12 μέτρων, βάρος 4 τόνων και τη μέση του στολίζει μια χρυσή λαμπερή ζώνη.

"Υπάρχουν μόνο 19 αντίγραφα σε ολόκληρο τον κόσμο, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στην Ευρώπη. Θα διοργανώσουμε κατά την διάρκεια όλου του σαββατοκύριακου μία μεγάλη εκδήλωση για να γιορτάσουμε τον τραγουδιστή. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και φυσικά θα ακούγεται η μουσική του Μάικλ Τζάκσον", δήλωσε ο υπεύθυνος διοργάνωσης της τελετής Αντρέας Γκράσμαν.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στην εκδήλωση θα πωλούνται τριαντάφυλλα και κεριά και θα υπάρχει βιβλίο συλλυπητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: