12 Ιουλ 2009

Οικογένεια μηνύει φάντασμα για παρενόχληση!


Στα δικαστήρια βρίσκεται ένα… τζίνι (!) στη Σαουδική Αραβία που κατηγορείται από μια οικογένεια ότι τους παρενοχλούσε κάνοντας θορύβους και κλέβοντας τους πράγματα από το σπίτι τους!!!
Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι το τζίνι τους απειλούσε , πέταγε πέτρες και έκλεψε κινητά τηλέφωνα… τι άλλο θα ακούσουμε!

Ο πατέρας της οικογένειας μιλώντας σε τοπική εφημερίδα εμφανίστηκε εξαγριωμένος με το πνεύμα: «Αρχίσαμε να ακούμε περίεργους ήχους. Στην αρχή δεν τους πέρναμε στα σοβαρά, άλλα όσο περνούσε ο καιρός όλο και πιο περίεργα πράγματα συνέβαιναν».

Ο πατέρας ισχυρίζεται ότι τα παιδιά του έτρεχαν σε εκείνον τρομαγμένα, λέγοντας πως το τζίνι τους πέταγε πέτρες. «Μια γυναίκα ήρθε και μου μίλησε αρχικά. Και μετά ένας άνδρας (σ.σ. μιλάει για τα τζίνι…). Μου έλεγαν ότι έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι».

Την απόψη του συμμερίζεται μάλιστα και το τοπικό δικαστήριο, αφού μετά την… αγωγή που άσκησε η οικογένεια στο «πνευματικό» ζευγάρι, αποφάσισε να διερευνήσει την υπόθεση με τη δέουσα σοβαρότητα!

Σύμφωνα με την Ισλαμική Θεολογία , τα τζίνι είναι κάτι σαν τα χριστιανικά φαντάσματα. Πιστεύεται ότι είναι αόρατα, αλλά μπορούν όποτε θέλουν να φανούν, ειδικά όταν θέλουν να εκδικηθούν κάποιον ή απλώς τον ζηλεύουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια: