29 Ιουλ 2009

Ένα λάθος στο GPS… 650 χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό τους!!!


Ακόμη και τα πιο απίθανα σενάρια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Πρωταγωνιστές της ιστορίας ένα ζευγάρι Σουηδών, ένας ρομαντικός καλοκαιρινός προορισμός και ένα ορθογραφικό λάθος στο GPS! Βέβαια πρέπει κανείς να τους αναγνωρίσει ότι για το νησί Capri ξεκίνησαν…στην πόλη Capri κατέληξαν! Σταθεροί στις αξίες τους…έστω και αν τις δύο τοποθεσίες χωρίζουν 650 χιλιόμετρα!!!
Ένα ορθογραφικό λάθος κατά την πληκτρολόγηση της τοποθεσίας στο GPS και το ζευγάρι των Σουηδών αντί να βρεθεί στο εξωτικό νησί Capri, κατέληξε στη βιομηχανική πόλη Capri της επαρχίας Emilia Romagna, στην άλλη άκρη της Ιταλίας.

Ίσως θα περίμενε κανείς να έχουν αντιληφθεί νωρίτερα το λάθος τους, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουν στην πόλη Capri, να ρωτήσουν σε τοπικό τουριστικό γραφείο πως θα φτάσουν στην πολύ γνωστή σπηλιά του νησιού «Blue Grotto» για να πάρουν μία απάντηση που σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

«Αδυνατώ να κατανοήσω πως κατόρθωσαν να βρεθούν 650 χιλιόμετρα μακριά. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Giovanni Medici, εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.

Αυτό τελικά δεν πτόησε το ζευγάρι που μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο του προκειμένου να κατευθυνθεί στον αρχικό του προορισμό. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα σταθούν πιο τυχεροί και θα φτάσουν στον προορισμό τους. Διαφορετικά μην απορήσετε εάν συναντήσετε ζευγάρι Σουηδών σε ελληνικές παραλίες να θεωρεί πως βρίσκεται στην Ιταλία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: