26 Ιαν 2009

Έδενε την κόρη της για να μην τρώει


Ψύχωση είχε πάθει μία Αμερικανίδα με τη σιλουέτα της 10χρονης κόρης της. Η 52χρονη έδενε κάθε βράδυ με ταινία τα χέρια του κοριτσιού πίσω από την πλάτη του για να μην μπορεί να τρώει μες στη νύχτα.

Η 10χρονη κάθε βράδυ τον τελευταίο χρόνο αναγκαζόταν να κοιμάται δεμένη, γιατί η μητέρα της πίστευε ότι θα σηκωνόταν και θα πήγαινε στην κουζίνα να φάει.

Μάλιστα, το πρωί η 52χρονη χρησιμοποιούσε μαχαίρι για να κόβει την ταινία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να την τραυματίζει.

Η 52χρονη συνελήφθη, ενώ οι γιατροί εκφράζουν το φόβο ότι το κορίτσι έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στο σκελετό της από το μακροχρόνιο αυτό μαρτύριο.

Πηγή:zougla.gr


Αν είναι δυνατόν τι θα ακούσουμε άλλο...

4 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ;ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;

TRELLOS είπε...

Έλα μου ντε....είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί από κανένα!

Christina Amana είπε...

Α ρε αθάνατη Αμερική! Όλα εκεί γίνονται... Μα καλά ρε είναι δυνατόν???? Τι έφταιξε η ψυχούλα αυτή μωρέ??? Ας μην το έκανε παχύσαρκο το παιδί αλλα όχι και έτσι... ΕΛΕΟΣ!

TRELLOS είπε...

Κοίταξε όσο πιο πολλοί οι άνθρωποι σε έναν τόπο,τόσο περισσότερα "περίεργα" φαινόμενα εμφανίζονται.Τα αίτια πιθανολογώ πως οφείλονται σε πολλούς παράγοντες όπως η παιδεία που έλαβε χώρα ο γονιός,το μορφωτικό επίπεδο,το κοινωνικό γίγνεσθαι κλπ...