21 Ιαν 2009

Κέρδισε το λόττο και μετά πέθανε!!!!!!!!!!!!!


Mυστήριο καλύπτει το θάνατο του 52χρονου Colin Halford, ο οποίος, στα τέλη Οκτωβρίου, κέρδισε 1.000.000 λίρες στο βρετανικό λόττο και τρεις μήνες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή από μηστηριώδη ιό από τον οποίο και προσβλήθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο άνδρας βρέθηκε σε κρουαζιέρα στην Καραϊβική και εκεί φαίνεται να κόλλησε και το μυστηριώδη ιό, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα, σοβαρή βλάβη στο καρδιαγγειακό του σύστημα και το συκώτι, ενώ προκάλεσε έντονο πρήξιμο στο πρόσωπο. Πέθανε μόλις δύο ημέρες πριν από τα 50ά γενέθλια της συζύγου του Tina.

Το ζευγάρι που κατάγεται από το Tamworth του Staffordshire, κέρδισε το βρετανικό λόττο, αλλά αγνοούσε την τύχη του. Οι δυο τους έμαθαν ότι είναι εκατομμυριούχοι όταν επισκέφθηκαν το ταξιδιωτικό τους πρακτορείο, μία εβδομάδα αφότου είχαν παίξει, για να παραλάβουν τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα τους.

Σκοπός του άτυχου άνδρα, ο οποίος εργαζόταν σε ορυχείο και βρισκόταν ένα βήμα πριν από τη σύνταξη, ήταν να χρησιμοποιήσει τις στερλίνες που κέρδισε για διακοπές, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του. Μάλιστα πρώτη του προτεραιότητα για το άμεσο μέλλον ήταν να επισκεφθεί την Disneyland στη Florida με τα εγγόνια του.

''Πρόκειται για τραγωδία. Ηταν ένα υπέροχο ζευγάρι, που έκανε όνειρα για το μέλλον'' δήλωσε στην εφημερίδα Sun στενός φίλος του ζευγαριού, που πρόσθεσε ότι δυστυχώς ούτε τα χρήματα που κέρδισε ο Halford στάθηκαν ικανά να του σώσουν τη ζωή.

Πηγή:cosmo.gr

1 σχόλιο:

Mikros Alitis είπε...

Κέρδισε το λόττο, πέθανε από μυστηριώδη ασθένεια που χτύπησε την καρδιά και ... θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι...