29 Ιαν 2009

Σχιζοφρενής πατέρας έριξε την κόρη του από γέφυρα


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο ο πατέρας του είχε πετάξει από την ψηλότερη γέφυρα της Μελβούρνης, την Γουέστγκεϊτ. Ο δράστης φέρεται να είναι σχιζοφρενής, ενώ είχε και κάποια προβλήματα νομικής φύσης με την σύζυγό του.

Οι διερχόμενοι οδηγοί τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματά στη γέφυρα Γουέστγκεϊτ, και έναν άνδρα να πετάει το κοριτσάκι από ύψος 50 μέτρων στον ποταμό Γιάρα. Την ώρα της πράξης του, μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τα άλλα δύο παιδιά του – ηλικίας έξι και οκτώ ετών – τα οποία παρακολουθούσαν τον πατέρα τους να πετάει την αδελφή τους από την γέφυρα.

Ο 35χρονος Άθα Φίλιπ Φρίμαν συνελήφθη μια ώρα αργότερα και του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία. Ο δράστης φέρεται να είναι σχιζοφρενής και σύμφωνα με την αστυνομία δεν είναι θέση ούτε καν να ανακριθεί.

Το άτυχο κοριτσάκι ανασύρθηκε δέκα λεπτά μετά την πτώση του στο νερό, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των νοσοκόμων δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

«Πρόκειται για φοβερές συνθήκες και συχνά νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, αλλά δεν τα έχεις δει. Υπήρχαν κάποια ζητήματα με τη δικαιοσύνη, αν κατάλαβα καλά, μεταξύ του πατέρα και της συζύγου του» δήλωσε ο επιθεωρητής Στιβ Κλαρκ. Και πρόσθεσε: «Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα, όπως κατάλαβα, και κανένας δεν είχε τη δυνατότητα. Βγήκε (ο δράστης) αμέσως από το αυτοκίνητο, πήρε το κοριτσάκι μαζί του και πήγε στη γέφυρα».

Πηγή:cosmo.gr

5 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΟ ΜΗΝΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ,ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

TRELLOS είπε...

Καλό μήνα και σε σένα σκρουτζάκο.Όντως αυτά είναι τα πραγματικά θύματα της ζωής.Τι φταίει το μωρό αν έχει ο άλλος ψυχοπάθεια...

Giota είπε...

η ψυχοπαθεια στο μεγαλειο της!!!
κριμα για το παιδακι..

Αρχοντία είπε...

Κρίμα το παιδάκι... πώς είναι δυνατόν...
Όλη την τρέλλα του κόσμου τα μωρά την λούζονται!

TRELLOS είπε...

Πάντοτε η τρελλα των δυνατών εφαρμόζεται στους αδύνατους...(απλά το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί μια απλή εφαρμογή στον κανόνα..δυστυχώς)!!!