20 Ιαν 2009

Παχύ πορτοφόλι ίσον μεγάλος οργασμός


«Ο οργασμός μιας γυναίκας συνδέεται και με το μέγεθος του τραπεζικού λογαριασμού του συντρόφου της!». Αυτό υποστηρίζει με λίγα λόγια νέα βρετανική μελέτη, σύμφωνα με την οποία όσο πλουσιότερος ο σύντροφος, τόσο συχνότερα η γυναίκα αισθάνεται ευχαρίστηση στον έρωτα…
Σύμφωνα με τους βρετανούς ερευνητές, το χρήμα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για το πόσο συχνά έχει οργασμό μια γυναίκα. «Η συχνότητα του οργασμού μιας γυναίκας αυξάνει ανάλογα με το εισόδημα του συντρόφου της (…) Οι πλούσιοι άνδρες κάνουν τις γυναίκες να βιώνουν περισσότερους οργασμούς» λέει ο ψυχολόγος Τόμας Πόλετ, υπεύθυνος της έρευνας που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο του Νιουκάσλ. Ο Πόλετ θεωρεί ότι το φαινόμενο αποτελεί «εξελικτική προσαρμογή» βαθιά χαραγμένη στο γυναικείο εγκέφαλο, η οποία καθοδηγεί τις γυναίκες να επιλέγουν πλούσιους συντρόφους.

Η έρευνα συνάδει με το ρεύμα της εξελικτικής ψυχολογίας, που υποστηρίζει ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν γενετική προδιάθεση να «εκμεταλλεύονται» ο ένας τον άλλο προκειμένου να αξιοποιήσουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για επιβίωση των γονιδίων τους.

Προηγούμενες έρευνες στη Γερμανία και τις ΗΠΑ είχαν δείξει ότι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τη συχνότητα του οργασμού, είναι η σωματική συμμετρία και η ελκυστικότητα του συντρόφου. Οι βρετανοί ψυχολόγοι, ωστόσο, επιμένουν ότι το χρήμα είναι ακόμα σημαντικότερος παράγοντας.

Πηγή:cosmo.gr

2 σχόλια:

Giota είπε...

δυστυχως πολλες κοιτανε το πορτοφιλι παρα τον χαρακτηρα του ανθρωπου κι αυτο ειναι πολυ φθηνο

TRELLOS είπε...

Βεβαίως και είναι αν και στις μέρες μας τα πάντα έχουν γίνει ίσα κι όμοια...