7 Ιαν 2009

4χρονος πυροβόλησε τον μπέιμπι – σίτερ!!!!


Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί, όταν άκουσαν ότι ο δράστης μιας απόπειρας δολοφονίας ήταν ένα 4χρονο παιδί. Ο 18χρονος Νάθαν Μπίβερς πρόσεχε το μικρό Ίθαν σε ένα τροχόσπιτο, στην περιοχή Τζάκσον στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν κατά λάθος του πάτησε το πόδι.

Τότε ο ανήλικος Ίθαν Κρισπ νευρίασε πολύ και πήγε στο δωμάτιό του, φωνάζοντας ότι πάει να πάρει το όπλο του. Ο Νάθαν νόμισε ότι θα έφερνε κάποιο παιχνίδι. Για κακή του τύχη όμως, ο 4χρονος εμφανίστηκε με ένα πραγματικό όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον έφηβο.

Ο μπέιμπι – σίτερ υπέστη τραύματα στα χέρια και τα πλευρά. Τραυματίστηκε και ένας ακόμα έφηβος, θείος του παιδιού, που βρισκόταν στο σπίτι.

Ο πατέρας του 4χρονου εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δουλειά και το πιο πιθανό είναι να καταδικαστεί, επειδή δεν είχε τοποθετήσει το όπλο σε ασφαλές σημείο. Ο 18χρονος νοσηλεύεται, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή:zougla.gr

5 σχόλια:

Christina Amana είπε...

Έλα Χριστέ και Παναγιά! Αμερική έγινε αυτό, ε???
Ε που αλλού??? Και μετα΄τους πειράζει το ποτό και έχουν 21 την ενηλικίωση! Δεν πάμε καλά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

TRELLOS είπε...

Καθόλου ασφάλεια σε αυτή την χώρα amana...δυστυχώς..

Ανώνυμος είπε...

αλλο τι θα δουμε???

TRELLOS είπε...

Κι ακόμη δεν είδαμε τίποτα...

justme είπε...

o kosmos stin ameriki sterite noimosini...epitrepei odigisi sta 16 apagorevei potosta 21 kapou epitrepei akoma k ti 8anatiki pini...k ola akougonte kommati apo tenia se osous megalosame se mia "or8ologistiki" k "logika" kinoume kinonia!!