8 Μαΐ 2008

10 πράγματα για την αγάπη,τα γνωρίζετε;

-Το να, αγαπιέσαι πολύ από κάποιον, σου δίνει δύναμη,το να, αγαπάς πολύ κάποιον, σου δίνει κουράγιο.
-Για να έχεις απόλυτο έλεγχο στο σώμα σου και τη ζωή σου απαιτούνται τρία πράγματα, ένας στόχος, μία αγάπη και ένα όνειρο.
-Μέσα στη καρδιά του καθενός από εμάς φωλιάζει η επιθυμία να μας κατανοήσει κάποιος που πραγματικά νοιάζεται. Όταν κάποιος μας κατανοήσει πραγματικά, τότε μπορούμε να καταφέρουμε οτιδήποτε στον κόσμο.
-Η αγάπη χαρίζεται όπως ακριβώς ένα δώρο: ελεύθερα, πρόθυμα και χωρίς καμία προσμονή. Δεν αγαπάμε για να αγαπηθούμε: Αγαπάμε για την ίδια την αγάπη.
-Από κάθε ανθρώπινο ον, ξεχειλίζει ένα φως κατευθείαν προς τον παράδεισο. Και όταν δύο ψυχές που είναι προορισμένες για να είναι μαζί βρίσκουν η μία την άλλη, οι αχτίδες φωτός ξεχειλίζουν μαζί, και ένα και μόνο λαμπερότερο φως βγαίνει από ένα και μόνο ον.
-Το πιο ισχυρό σύμπτωμα της αγάπης είναι η τρυφερότητα που κάποιες φορές γίνεται σχεδόν ανυπόφορη( Victor Hugo).
-Η αληθινή αγάπη αρχίζει,εκεί που τελειώνει η επιθυμία για ανταπόδοση.
-Κάποιες φορές εκδηλώνουμε τη στοργή μας χωρίς λόγια,κάποιες φορές δίνουμε την αγάπη μας χωρίς να την εκφράσουμε,κάποιες φορές δεν βρίσκουμε λόγια για τα αισθήματά μας, ιδίως απέναντι σε όσους αγαπούμε περισσότερο.…
-Αγάπησε με, χωρίς φόβο.Δείξε μου εμπιστοσύνη χωρίς να ρωτάς.Δείξε ότι με χρειάζεσαι, χωρίς να το ζητήσεις.Κυνήγησε την αγάπη μου χωρίς περιορισμούς.Δέξου με έτσι όπως είμαι.Απόλαυσε με χωρίς προκαταλήψεις.Μία αγάπη τόσο ελεύθερη, ποτέ δεν θα πετάξει μακριά...…
-Οποιος προσπαθήσει να ζήσει μόνος θα έχει αποτύχει. Η καρδιά του θα πλανάται αν δεν συναντήσει στο διάβα της άλλη καρδιά. Το μυαλό του θα στενεύει καθώς θα ακούει μόνο τις δικές του σκέψεις και δεν θα βρίσκει άλλη έμπνευση.-Υπάρχει μόνο μία χαρά στη ζωή: Να αγαπάς και να αγαπιέσαι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

nai ontos megalo prama i agapi!! apo ta pio ora aisthimata xoris idiaiteri prospathia, arkei na agapas xoris na perimeneis panta antamivi gt i agapi den agorazetai... an a3izeis tha agapitheis etsi photi mou? :-)