1 Φεβ 2010

Χώρισε επειδή το ένα από τα δίδυμα δεν ήταν δικό του!


Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ένας Τούρκος καθώς ύστερα από εξέταση DNA διαπιστώθηκε πως το ένα από τα δίδυμα που έφερε στον κόσμο η σύζυγός του δεν είναι δικό του!
Αν και η ιστορία ακούγεται απίστευτη, ωστόσο μπορεί να συμβεί, ήρθε στο φως όταν ο σύζυγος άρχισε να καταλαβαίνει πως η γυναίκα του δεν ήταν και τόσο πιστή και αποφάσισε εξετάσεις DNA για τα δίδυμα, ηλικίας τριών ετών.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως 99,9% είναι πατέρας του ενός παιδιού κάτι που επαληθεύτηκε και με δεύτερη εξέταση ύστερα από εντολή του δικαστηρίου για την έκδοση του διαζυγίου.

Το φαινόμενο αν και σπάνιο στους ανθρώπους συμβαίνει συχνά στα ζώα και είναι αποτέλεσμα δυο ωορρηξιών στον ίδιο έμμηνο κύκλο, σύμφωνα με τον καθηγητής Ρουσέν Αϊτάκ, επικεφαλής του Γυναικολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Αγκυρας.

"Αν αυτή η γυναίκα έχει σεξουαλικές σχέσεις με δύο διαφορετικούς άνδρες στη διάρκεια μιας σύντομης χρονικής περιόδου, είναι πιθανό να υπάρξει διπλή εγκυμοσύνη, με το κάθε ωάριο να φέρει διαφορετικό γενετικό υλικό", είπε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα τον οποίο άφησε όταν αναγκάστηκε από την οικογένειά της να παντρευτεί τον -πρώην πια- σύντροφό της.

Δυστυχώς, το παιδάκι που δεν ήταν βιολογικό παιδί του συζύγου της κατέληξε στο ίδρυμα ενώ η μητέρα απειλούμενη από την οικογένειά της και τον σύζυγό της κατάφερε να βγει δικαστική απόφαση κατά την οποία απαγορεύει και στους μεν και στον δε να πλησιάζουν το σπίτι της σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/Turkey/262080.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: