2 Ιουν 2010

Καταργεί το λογισμικό των Windows η Google!!!


Βαρέθηκε” τα κενά ασφαλείας των Windows η Google και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προτίθεται να καταργήσει τη χρήση τους εντός της εταιρείας από τα τέλη του 2010.
Χαστούκι στη Microsoft έδωσε την Τρίτη (01/06) η Google, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, εχει δώσει εντολή στους υπαλλήλους της να καταργήσουν στους υπολογιστές τους το λογισμικό του Bill Gates και να το αντικαταστήσουν με το Chrome OS.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την αρχή η Google είχε δώσει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους της να επιλέξουν και τα windows, όμως τώρα θα υπάρχουν δύο μόνο επιλογές: Mac ή Linux.

Από τα τέλη του χρόνου όμως οι επιλογές θα περιοριστούν στην εξής μια: Chrome OS, καθώς ο πρόεδρος της εταιρείας Έριν Σμιντ οργανώνει σεμινάρια εκμάθησης του προσωπικού του, αφού πιστεύει ότι είναι “το πιο ασφαλές λογισμικό”.

http://www.cosmo.gr/Computers/USA/275669.html

Αυτό που μπορώ να καταλάβω εγώ είναι πως η Microsoft δέχεται αλεπάλληλα χαστούκια και το γεγονός πως η ανταγωνίστρια εταιρεία Apple κατάφερε να την ξεπεράσει μόνο τυχαίο δεν είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: